Ultimele stiri

Cine candidează din partea PNL Timiș la alegerile locale și parlamentare din 2016?

Peste doar un an vor avea loc din nou alegeri locale și parlamentare. Cu toate acestea, reprezentanții PNL Timiș încă nu s-au decis cine vor fi candidații desemnați să participe la alegeri din partea partidului. Anunțul a fost făcut, ieri, de Nicolae Robu, președintele PNL Timiș.

„Nu am discutat încă acest subiect în interiorul partidului. Nu există niciun candidat desemnat din partea PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Acum ne concentrăm numai şi numai pe organizarea internă, pe consolidarea partidului. La toamnă vom începe o competiţie internă pentru stabilirea candidaţilor la diverse funcţii: la funcţia de primar, la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş… vom începe deja să inventariem opţiuni de candidatură pentru Parlamentul României. Dar, deocamdată nicio discuţie nu s-a purtat”, a declarat Nicolae Robu.

Președintele PNL Timiș a mai ținut să precizeze că toți membri partidului au șanse de a fi desemnați candidați la alegerile locale sau parlamentare din 2016.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*