Ultimele stiri

Cine nu vrea să treacă de bună voie la conducere monocefală, o va face forțat. Momentan, e de bine în PNL Timiș

PNL

Nu în toate județele merge atât de bine, dar în Timiș noul PNL se omogenizează chiar mai bine decât se așteptau liderii formațiunii. După ce, săptămâna trecută, co-președinții Dan Popa și Nicolae Robu anunțau că 65 de unități administrative au trecut la conducere monocefală, iată că săptămâna vine cu un nou progres. Alte 11 localități din județ vor avea un singur președinte.

Un lucru e clar. Momentan cele două mari orașe din județ Timișoara și Lugoj, rămân la conducere bicefală. În rest, se face, rând pe rând, trecerea la conducere cu un singur președinte. În săptămâna aceasta alte 11 unități administrative au spus da trecerii la conducere monocefală, urmând să se mai poarte negocieri doar în alte 19 localități din județ.

„Ieri am vut o nouă ședință a Comitetului Executiv Județean. În spătămâna ce s-a scurs, în 11 unități teritoariale am reușit să ajungem la conducere monocefală și, ca urmare, au mai rămas 19 locuri în care avem de lucru în perioada următoare. Săptămâna viitoare sper să putem prezenta un nou progres, să avem peste tot în județ conduceri monocefale”, a declarat, vineri, co-președintele PNL Timiș Nicolae Robu.

Oricum, chiar dacă până acum fuziunea a mers ca pe roate, Robu anticipează că vor fi câteva locuri, dar puține, în care nu va merge așa de ușor.  Acolo, însă, acesta promite că liderii partidului, în persoana sa și a lui Dan Popa, vor pune piciorul în prag din punct de vedere ierarhic și vor pune ordine.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*