Ultimele stiri

Cine vine la șefia PDL Timiș? Deputatul Alin Popoviciu are două propuneri ȘOC

Alin Popoviciu

După demisia lui Constantin Ostaficiuc, filiala PDL Timiș trebuie să-și aleagă un nou lider. Deși cea mai plauzibilă variantă părea Alin Popoviciu, acesta nu va lua frâiele organizației. Deputatul a ales să spună pas președinției în momentul în care i s-a cerut să o preia, pentru că se află în aceeași situație cu președintele demisionar, Constantin Ostaficiuc, și anume cea de cercetat penal.

„Nu am cum să preiau conducerea filialei. Nu mi se pare normal. Mi-au cerut colegii mei să preiau organizația, dar le-am spus clar că nu mi se pare normal. Constantin Ostaficiuc a plecat dintr-un motiv și același motiv îl am și eu și nu pot să preiau șefia partidului în momentul de față”, a explicat situația Alin Popoviciu.

În schimb, deputatul are două propuneri bombă pentru șefia organizației. Este vorba despre primarul comunei timișene Gottlob, Gheorghe Nastor, și despre rectorul Universității de Vest, Marilen Pirtea.

„Fiecare dintre ei ai fi potrivit, eu îi susțin la maxim.(…) Aceștia sunt oamenii pe care îi susțin și cu care mă duc până la capăt, la restul am rezerve. Trebuie să fie oameni implicați și respectați în partid sau oameni din afara, cum e Marilen, care cred că poate să facă o figură frumoasă, dar nu știu dacă vrea …”, a mai explicat Popoviciu.

Dacă despre Nastor spune că ar merita această funcție datorită respectului din partea colegilor și datorită implicării în partid, despre Pirtea, care în momentul de față nu este afiliat politic, Popoviciu spune că:

„Marilen Pirtea e un om de dreapta și el mereu a fost apropiat de PDL și de dreapta și cred că dacă intră în politică, atunci singurul partid unde ar putea să vină ar fi PNL. Având în vedere situația de acum, cred că poate să-și facă intrarea în politic exact cum trebuie, ca președinte al unei formațiuni puternice”.

Pe o perioadă de interimat, frâiele organizației au fost preluate de secretarul general Dan Popa.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*