Ultimele stiri

Ciocolată posibil contaminată cu salmonella, retrasă de la vânzare

ciocolata

Un lot de tablete de ciocolată cu nucă de cocos a fost retras dintr-un lanţ de supermarketuri din România, după ce, în urma unei analize de autocontrol făcute de magazin, una din probele prelevate din acest lot a ieşit pozitivă pentru salmonella.

Potrivit Mediafax, mai multe afişe de informare a clienţilor au fost lipite în zona casele de marcat ale unor magazine Lidl din Cluj-Napoca în care aceştia sunt anunţaţi că pot returna tableta cu fulgi de cocos asupra căreia există suspiciuni de infestare cu salmonella „chiar fără a face dovada bonului de casă”, primind contravaloarea produsului.

„Lidl a decis să retragă în mod preventiv produsul. Până în momentul de faţă nu s-au înregistrat reclamaţii referitoare la acest produs. Niciun alt produs comercializat de Lidl nu este afectat de această rechemare”, informează reprezentanții lanțului de supermarketuri.

Suspiciunea de contaminare cu salmonella a produsului a apărut după ce, în cadrul analizelor de autocontrol efectuate de magazin, au fost analizate două probe, la un laborator din Germania, dintre care una a ieşit pozitivă pentru această bacterie.

Drept urmare, Lidl a retras toate produsele din acel lot şi a făcut şi rechemarea în rândul populaţiei.

Pe de altă parte, în rândul cumpărătorilor acestor tablete de ciocolată nu au existat reclamaţii, , scrie Digi24.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*