Ultimele stiri

Ciorbă de legume și paste cu smântână

ciorba de legume si paste cu smantana

Ingrediente:

1 morcov
1 păstârnac
1 dovlecel
1 ţelină mică
50 g paste scoică
1 ardei gras
2 linguri ulei
2-3 fire de ceapă verde
2-3 roşii
verdeaţă
1 ou
2 linguri smântână
sare
piper

Mod de preparare:

Se curăţă legumele, se spală în apă rece, se taie, fie­care după caz, şi se aşază într-o oală cu apă rece, cât să le cuprindă, şi cu două linguri de ulei. Se fierb la foc mic până se înmoaie. Separat, se opăresc roşiile un minut, se clătesc cu apă rece şi se curăţă de pieliţe. Se taie cuburi şi se adaugă peste legumele fierte. Se completează cu apă şi se lasă să fiarbă încă 10 minute. Se potriveşte gustul de sare şi piper, se adaugă pastele fierte separat în apă cu sare, verdeaţa tocată mărunt şi se drege cu oul bătut cu smântână. Ciorba de legume şi paste cu smântână se serveşte caldă, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*