Ultimele stiri

Ciorbă de post cu legume şi ciuperci

ciorba de post cu legume si ciuperci

Ingrediente pentru ciorbă de post cu legume şi ciuperci:

300 g ciuperci
1 dovlecel
2 cepe
3 roşii
2 cartofi
2 morcovi
3 căţei de usturoi
3 linguri bulion
500 ml borş
1 legătură leuştean
sare şi piper

Mod de preparare pentru ciorbă de post cu legume şi ciuperci:

Se toacă ceapa şi se taie mărunt ciupercile, apoi se călesc împreună 15 minute. Se curăţă cartofii, dovlecelul şi morcovii şi se taie toate cubuleţe. Se toarnă 3 litri de apă peste ciupercile călite, se adaugă cubuleţele de legume şi se lasă să fiarbă aproximativ 20 de minute. După ce toate legumele s-au fiert, se adaugă roşiile date pe răzătoare, usturoiul
pisat, sare şi piper, după gust.

Se adaugă bulionul, se lasă 5 minute, iar apoi pui borşul fiert separat şi spumuit şi se mai dă ciorba în câteva clocote. Opreşti focul şi presari leuşteanul tăiat mărunt peste ciorba de post cu legume şi ciuperci, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*