Ultimele stiri

Ciorbă de praz cu paste

ciorba de praz cu paste

Ingrediente:

2 fire de praz
300 g ciuperci
1 dovlecel
100 g smântână
3 roşii
100 g tagliatelle verzi (cu spanac)
2 căţei de usturoi
1 legătură pătrunjel verde
3 linguri ulei
500 ml borş de casă
sare
piper

Cum se prepară:

Se taie prazul mărunt, se căleşte cu puţin ulei până ce se înmoaie. Se adaugă dovlecelul curăţat de coajă şi tăiat cuburi, ciupercile curăţate şi tăiate felii subţiri, usturoiul feliat şi se continuă călirea încă 5-6 minute.Separat, se opăresc roşiile, se curăţă de pieliţe şi se taie cuburi, apoi se adaugă peste celelalte legume. Se acoperă totul cu apă caldă, se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se lasă să fiarbă la foc mic 10 minute. Se adaugă pastele fierte separat, borşul fiert în prealabil, pătrunjelul tocat mărunt şi, după câteva clocote, se drege cu smântână şi se serveşte caldă ciorba de praz cu paste, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*