Ultimele stiri

Ciorbă de vită cu borș de casă

ciorba de vita cu bors de casa

Ingrediente pentru ciorbă de vită cu borş de casă:

450 g carne de vită
1 ceapă mare
1 morcov
1 felie de ţelină
1 rădăcină de pătrunjel
3 cartofi
1 dovlecel
1 ardei gras
1 legătură pătrunjel
leuştean verde
500 ml borş de casă
sare
piper

Mod de preparare pentru ciorbă de vită cu borş de casă:

Carnea se porţionează şi se pune la fiert în trei litri de apă rece. Se îndepărtează cu grijă spuma formată şi se ­lasă să fiarbă, la foc mic, ­până ­este pe jumătate pătrunsă. Se adaugă legumele curăţate şi tăiate mărunt sau după preferinţă, se condimentează cu sare şi se continuă fiertul încă 10-15 minute. Se adaugă pătrunjelul tocat mărunt şi se corectează gustul de sare şi piper.

După circa 10 minute, se acreşte cu borşul de ­casă fiert şi spumuit separat. ­După 2-3 clocote, se ia de pe foc ciorba de vită cu borş de casă, se adaugă leuşteanul tocat, se acoperă cu capac şi se lasă să se aromatizeze 10 minute înainte de a fi servită, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*