Ultimele stiri

Ciprian Jichici îl laudă pe primar. Ce a declarat despre Nicolae Robu

Ciprian Jichici

Consilierul local PNL, Ciprian Jichici, are numai cuvinte de laudă la adresa lui Nicolae Robu. În cadrul unei conferinţe de presă organizate de liberali, vineri, Ciprian Jichici a vorbit, mai bine de 20 de minute, despre realizările actualului primar.

Deşi spune că la început nu a fost de acord ca Nicolae Robu să devină preşedinte al PNL Timiş, consilierul local a afirmat că şi-a mai schimbat opinia în ceea ce îl priveşte pe edil.

„Nu l-am susţinut pe Nicolae Robu la alegerile de partid şi totuşi sunt astăzi consilier local. Le aduc aminte timişorenilor că este primul şef de partid care promovează un viceprimar cu vârsta sub 35 de ani. (…) Interesul administrativ este pus deasupra interesului politic. Nicolae Robu nu ar fi avut nicio problemă să continue moştenirea lui Ciuhandu care reuşea, în mod miraculos, să inaugureze înainte de câte-o rundă de alegeri câte un proiect important. Actuala administraţie a ales să încheie, în bune condiţii, o lucrare de interes major, faţă de una de siguranţă”, a afirmat Ciprian Jichici în discursul său despre primar şi proiectul Michelangelo.

Liberalul a vorbit şi despre celelalte şantiere din oraş, repetând fraze pe care primarul le rosteşte des: „Timişoara este un şantier în momentul de faţă, însă vreau să aduc aminte tuturor că Timişoara a stat aşa mai bine de 10 ani. Nu îşi poate cineva imagina că Timişoara poate să ajungă un oraş modern fără să treacă prin aceste etape, uneori dure, de modernizare”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*