Ultimele stiri

Ciprian Jichici pune capăt speculațiilor. Nu părăsește nici PNL, nici Consiliul Local

Ciprian Jichici

A lipsit de două ori consecutiv din ședințele de Consiliu Local, iar acest fapt a dus la boicotarea unui proiect al primarului Nicolae Robu. Vorbim despre modificarea bugetului pentru ACS Poli Timișoara și consilierul Local Ciprian Jichici, membru al partidului condus de edilul-șef al Timișoarei, despre care s-au tot făcut speculații în ultimul timp.

Presa a scris că Jichici s-ar fi certat cu primarul Nicolae Robu și că acesta ar fi fost motivul pentru care a lipsit din ședințele de CL. Totuși primarul i-a luat apărarea și a spus că absențele liberalului se datorează faptului că este foarte ocupat cu job-ul. Astăzi, și consilierul a pus piciorul în prag și a pus capăt tuturor speculațiilor. Nu pleacă din PNL și nici nu-și dă demisia din Consiliul Local.

Întrebat dacă se consideră un obstacol în calea administrației Robu, Jichici a răspuns:

“Cu siguranță nu. Nu am cum să fiu un obstacol?! Eu susțin proiectele actualei administrații și din acest punct de vedere nu, nu cred că aș fi vreun obstacol în calea vreunui proiect. Sub nicio formă nu iau în calcul să renunț la funcţia de consilier local, în momentul în care ești în faza de dinaintea alegerilor și îți faci lobby și încerci să primeşi acceptul partidului tău, în cazul meu pentru postul de consilier local al municipiului Timișoara, cred că este foarte clar că îți asumi o responsabilitate nu numai față de partid, ci și față de oamenii care au votat”, a declarat consilierul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*