Ultimele stiri

Ciprian Mihok a fost ales preşedintele PNŢCD Timişoara. Ce vrea să facă până în 2016

Deşi se află în campanie electorală, filiala locală a PNŢCD a avut astăzi parte de alegeri. Astfel, Ciprian Mihok a devenit preşedintele PNŢCD Timişoara, după ce până acum, din 2013, a ocupat această funcţie ca interimar.

Înainte de a avea loc votul propriu-zis, Aurelian Pavelescu a luat cuvântul pentru a scoate în evidenţă faptul că partidul este acum unul „care a prins viaţă” şi în care se găseşte un număr mare de tineri. Cu toate acestea, liderul ţărăniştilor nu este atât de încântat de situaţia din ţară, care, în opinia acestuia, trece printr-o „criză morală fără precedent”.

La întâlnire au fost prezenţi şi invitaţi din partea PSD şi PNL, printre care s-a aflat şi consilierul local PSD, Romaniţa Jumanca. Aceasta a luat cuvântul spunând: „Bârsăşteanu este deputatul Colegiului 3, oricât de simpatic ar fi Ciprian Mihok”.

Ciprian Mihok a luat şi el cuvântul: „Am inclus în moţiunea mea un obiectiv principal, cel mai important obiectiv pe care puteam să mi-l asum. Până în 2016, PNŢCD Timişoara trebuie să devină cea mai importantă organizaţie de harta partidelor locale”.

Acesta a fost votat preşedinte al PNŢCD Timişoara cu 142 de voturi „pentru” şi 2 „împotrivă”. De asemenea, acesta a prezentat şi echipa sa de conducere din care fac parte atât fostul ministru Ştefan Drăgulescu, cât şi fostul prefect Dumitru Ganţ.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*