Ultimele stiri

Ciprian Mihok nemulţumit că materialele electorale ale PNŢCD au fost vandalizate. Ce spune despre atenţia specială pe care Poliţia Locală o acordă PNL

Preşedintele PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok, a vorbit, astăzi, despre materialele de campanie electorală care au fost vandalizate, în ultima perioadă. Acesta s-a arătat surprins de faptul că singurul partid care pare să fi scăpat de vopsea şi graffitti este cel al liberalilor, care, spune el, par să se bucure de mai multă atenţie din partea Poliţiei Locale.

„În ceea ce priveşte Poliţia Locală, lipsa ei  încurajează nişte acte produse de huligani, nişte persoane iresponsabile, după părerea mea, pentru că sunt convins că nu înţeleg ce înseamnă efortul electoral. Aici mă refer la acele acte de vandalism îndreptate asupra mijloacelor noastre de campanie electorală, asupra acelor cuburi amplasate în anumite zone ale oraşului şi cu întrebarea exactă: Unde este Poliţia Locală? Cuburile electorale ale competitorilor PNL-işti nu sunt vandalizate, nu am văzut să fie vopsite şi atunci mă gândesc că atunci, ca în situaţia căsuţelor electorale care au fost date exclusiv liberalilor, pe principiul partinic, tot pe acest principiu, au protejat, cu ajutorul poliţiei locale, şi materialele electorale de partid liberale”, a afirmat ţărănistul.

Acesta a mai afirmat şi că, pe lângă lipsa Poliţiei Locale, doreşte să semnaleze oficialilor municipalităţii şi alte probleme mai mici. Ciprian Mihok a declarat că a observat că în oraş există foarte puţine puncte pentru cumpărarea biletelor de transport în comun şi că „ieri, într-o plimbare scrută de la Turist până spre intersecţia Rebreanu cu Şagului”, nu a văzut niciun coş de gunoi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*