Ultimele stiri

Ciuperci pane

ciuperci pane

Ingrediente

1 kg ciuperci champignon mai mari
4 ouă
2 căţei de usturoi
2 linguri smântână
ulei pentru prăjit
pesmet
făină
sare
piper

Mod de preparare

Speli ciupercile bine şi le îndepărtezi picioruşele. Le pui la fiert în apă cu sare şi le laşi până se înmoaie puţin. Le scurgi bine şi le dai să se răcească.

Baţi ouăle cu sare şi piper, adaugi smântâna, usturoiul pisat şi omogenizezi. Tăvăleşti ciupercile prin făină, le treci prin amestecul de ou bătut şi apoi prin pesmet. Le prăjeşti pe ambele părţi în ulei încins şi le scoţi pe prosoape absorbante.

Le poţi servi cu sos de iaurt cu usturoi, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*