Ultimele stiri

CJT are un nou vicepreședinte. Florin Zanfir a fost suspendat, îi va lua locul Marian Vasile

Florin Zanfire, de la PSD, a fost suspendat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, pe care o avea din 6 iunie 2014, când Marian Vasile, a fost demis din funcție.

În urma acestei suspendări, Marian Vasile, a revenit în funcția de vicepreședinte CJT. Astfel el a declarat:

”Având în vedere ilegalitatea și abuzul eliberării mele din funcție pe data de 06 iunie 2014, îmi reiau locul de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș începând de astăzi, luni 23 februarie 2015, odată cu depunerea la registratura Consiliului a solicitării în acest sens.”

”Revenirea mea pe poziția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, deși nu a fost un scop în sine, mă bucură pentru că îmi oferă ocazia să-mi duc până la capăt proiectele începute și să salvez ce se mai poate salva din cele lăsate de izbeliște de executivul consiliului. Mai mult, această decizie îmi arată că motivarea admiterii acțiunii mele în instanță s-a făcut pe fond și nu pe formă, adică pe pașii procedurali săvârșiți de PSD în grabă, cu încălcarea multiplă a legii și regulamentelor în vigoare.
Decizia instanței este una normală, în acord cu principiile democratice și ale statului de drept, principii pe care PSD, la toate nivelurile, le ignoră în fiecare zi. ” , a adăugat liberalul.
”Deși electoratul a arătat în noiembrie 2014 că nu mai tolerează încălcarea legii și feudalizarea României, îmi permit să le atrag și eu atenția colegilor din PSD asupra faptului că ar trebui să acorde mai multă atenție la abordarea actului administrativ, care trebuie făcut în concordanță cu legea și procedurile în vigoare.” a încheiat, Marian Vasile.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*