Ultimele stiri

Clădirea Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, revendicată

După ce s-au investit sume semnificative de bani pentru reabilitarea sediului ITM Timiș, au apărut moştenitori care revendică imobilul. În acest caz, instituţia riscă să rămână fără sediu.

ITM Timiș are 76 de angajați. În ceea ce privește moștenitorii care revendică imobilul, aceștia sunt din judeţul Harghita. Nu numai că au revendicat imobilul, dar au avut şi câştig de cauză în procesul cu ITM-ul.

„Noi am cumpărat imobilul de la Recon, fiind unitate a statului. Am investit în structura de rezistență o sumă deosebită. Sunt 900.000 dolari cumpărarea și investiția pe care am făcut-o, ca, în final, să ne trezim că s-au găsit moștenitori din Harghita, persoane care au revendicat această clădire și care au câștigat procesul cu noi. Legea retrocedării spune că trebuie să le dăm clădirea așa cum e, renovată. Nu mai putem face niciun demers și nu am reușit nici să plătim chiria, pentru că nu putem să ne punem de acord cu proprietarii. Săptămâna trecută ne-a trimis un titlu executoriu de a ne evacua și de a plăti taxele. Discutând cu Ministerul Muncii s-a găsit finanțare, reușim să plătim chiria și sperăm că, achitând suma, s-ar putea face un contract de închiriere pentru perioada următoare ca să nu ne execute”, a spus directorul ITM Timiş, Pavel Kassai.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*