Ultimele stiri

Clădirea Operei Române din Timișoara, iluminată în albastru. Care este motivul

Fundaţia Pentru Voi iluminează, și în acest an, o clădire importantă din Timișoara în albastru. Evenimentul are loc joi, 2 aprilie, în cadrul unei acțiuni internaţionale care presupune ca fiecare ţară care aderă la această cauză să ilumineze o clădire importantă în albastru, ajutând astfel la conştientizarea autismului.

„Ne dorim ca Timişoara să se alăture şi în acest an marilor metropole ale lumii în această acţiune internaţională de conştientizare a autismului prin iluminarea cu albastru, în data de 2 aprilie, între orele 21.00 – 22:30, a clădirii Operei Române din Timişoara”, transmit reprezentanții Fundației Pentru Voi.

Programul acțiunii este următorul:

20:00 – 20:45

– Organizarea unui marş albastru care să atragă atenţia asupra Zilei Internaţionale a Autismului. Acesta se va desfăşura pe traseul Operă – Catedrală– Primărie – Operă. La marş vor participa persoane cu dizabilităţi intelectuale şi familiile acestora, angajaţi ai Fundaţiei „Pentru Voi”, precum şi alţi cetăţeni care se vor alătura grupului.

20.45 – 21.00
– Lansarea de lampioane albastre în faţa Operei Române ca simbol al speranţei şi a acceptării persoanelor cu Tulburări de Spectru Autist.
– Iluminarea în albastru a clădirii Operei Române.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*