Ultimele stiri

Clădirea Operei Române din Timișoara, ILUMINATĂ în albastru, de Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului FOTO

Cerul Timișoarei a devenit, în această seară, albastru. Asta deoarece s-a umplut de lampioane și baloane în această culoare. Mai mult, și clădirea Operei Române din Timișoara a fost iluminată în albastru. Totul în cadrul acțiunii internaționale „Light it up Blue”, care presupune că fiecare ţară care aderă la această cauză, să ilumineze o clădire importantă în albastru, ajutând astfel la conştientizarea autismului.

Evenimentul intitulat „Pentru Voi iluminează în albastru Timișoara” a fost organizat pentru a se marca Ziua Internațională a Conștientizării Autismului. Astfel, prima acțiune desfășurată în cadrul evenimentului s-a petrecut la ora 20.00, când a fost organizat un marș albastru la care au participat persoane cu dizabilități intelectuale și familiile acestora, angajați ai Fundației „Pentru Voi” precum și alți cetățeni care s-au alăturat grupului.

Între 20.45 și 21.00, un fost lansate lampioane și baloane spre cer în fața Operei Române ca simbol al speranţei şi a acceptării persoanelor cu Tulburări de Spectru Autist, iar la ora 21.00, clădirea operei a fost iluminată în albastru.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*