Ultimele stiri

Clanul Cârpaci contraatacă. A făcut plângere penală împotriva primarului.

Familia Cârpaci este deja cunoscută în Timişoara, iar primarul Nicolae Robu a vorbit, în repetate rânduri, despre activitatea ilegală a membrilor acesteia. Mai mult, edilul vorbea şi despre cum îi va executa silit pe aceştia. Dar, de data aceasta, familia Cârpaci a fost cea care a pornit acţiunea împotriva primarului.

Aceştia au făcut o plângere penală împotriva edilului, pentru abuz în serviciu, din cauza unui certificat de urbanism negativ. Azi, primarul Nicolae Robu a povestit ce s-a întâmplat.

„Primăria a emis un certificat de urbanism negativ pentru intervenţii la casa de pe Mihai Eminescu, numărul 40A, pe motiv că era un dosar în derulare. Se întâmpla în 2013, noiembrie sau decembrie. Reclamanţii afirmau că procesul, că dosarul, era închis la momentul respectiv, când s-a emis certificatul de urbanism negativ. Noi nu am avut nicio înştiinţare că ar fi fost închis dosarul. Noi ne-am interesat la Parchet să ne comunice care este situaţia, asta mult mai târziu, după ce a fost emis certificatul şi într-adevăr dosarul ajunsese să fie închis. Dosarul s-a închis fără cererea urmăririi penale”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul a afirmat că nu a fost vorba de rea intenţie, dar că doreşte ca fiecare cetăţean să respecte legea. Acesta a spus că se va elibera certificatul de urbanism numai dacă acest lucru este în conformitate cu legislaţia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*