Ultimele stiri

Clanul Cârpaci, MĂRUL DISCORDIEI între primarul Nicolae Robu și Corneliu Vaida. Ce noi săgeți își aruncă cei doi

tigani

După o serie de replici dure în ceea ce privește protestul virtual împotriva clanului Cârpaci, „războiul”  dintre Corneliu N. Vaida, inițiatorul protestului și primarul Nicolae Robu, continuă. Mai exact, deși cel mai simplu ar fi ca cei doi să se întâlnească și să poate o discuție față în față, se pare că la fel ca protestele virtuale, și discuțiile de acest gen au luat amploare.

Astfel, marți seara, primarul Nicolae Robu a postat pe pagina personală de Facebook un nou mesaj destinat lui Vaida, cel care în urmă cu câteva ore îl acuzase că în declarațiile precedente nu ar fi răspuns solicitărilor sale și a celor peste 1.000 de persoane ce au decis să susțină protestul. Robu îl acuză pe Vaida că prin acest protest a încercat doar „să se bage în seamă” și argumentează acest lucru prin faptul că în cei doi ani jumătate de mandat a reușit să recupereze în instanță trei clădiri de la țigani, că a demolat 3 etaje ale unei clădiri construite ilegali de romi și că a distrus mai multe paranghelii care deranjau liniștea publică.

Nimic din ce acuzați dumneavoastră nu s-a petrecut de când sunt eu primar, dimpotrivă, eu am recuperat de la țigani trei clădiri importante prin acțiuni în instanță câștigate definitiv și irevocabil. Tot eu am demolat o clădire întreagă și trei etaje dintr-o alta realizată fără autorizație și tot eu sunt cel ce, cu ajutorul forțelor de ordine, am scos mai multe paranghelii în afara orașului. ! Curios este că dumneavoastră sunteți revoltat acum, la 2.5 ani de când sunt eu Primar și, implicit, de când eu lupt fără menajamente și cu succes cu aceste clanuri! Unde ați fost și de ce n-ați organizat niciun protest, d-le Vaida, atunci când s-au întâmplat toate aceste lucruri pentru  care îmi cereți, culmea, mie socoteală?!”, i-a scris Robu lui Vaida.

Nici răspunsul inițiatorului protestului virtual împotriva clanului Cârpaci nu a întârziat să apară. Vaida i-a replicat foarte direct lui Robu că nu îl acuză direct de nimic, ci doar de faptul că atitudinea Primăriei și a Poliției Locale este una prea „laxă” în ceea ce privește abuzurile făcute de țiganii din Timișoara. În pus, Vaida acuză faptul că primarul nu a realizat o anchetă internă pentru a descoperi abuzurile imobiliare făcute în timpul administrației Ciuhandru, deși a acuzat în nenumărate rânduri faptul că este conștient de mișmașurile făcute în timpul administrației precedente.

În plus, după ce primarului i-a fost cerut să se alăture la protestul virtual, a venit și rândul edilului să facă o invitație. Acesta îi cere lui Vaida să se alăture în lupta sa împotriva romilor, luptă pe care, spune el, o duce pe suport legal, în instanță. Invitație care, desigur, a fost acceptată de Vaida în răspunsul dat scrisorii lui Robu.

Tot acolo, Vaida îi cere încă o dată lui Robu să acționeze cât mai repede împotriva celor din Clanul Cârpaci, care deja se cred stăpânii orașului.

Aștept cu nerăbdare reacția dumneavoastră promptă și energică, cât și a organelor de ordine aflate în subordinea dumneavoastră pentru a stopa abuzurile clanului Cârpaci –fiindcă de fapt despre aceasta e vorba –  cât și toate celelalte abuzuri comise de cetățeni certați cu legea – indiferent de etnia lor”, a conchis Vaida în replica oferită primarului Nicolae Robu.

Foto: Mediafax

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*