Ultimele stiri

Clanul Cârpaci vrea propria strada! Romii au pus o poartă în mijlocul unei străzi din centrul Timișoarei

Tupeu dus la extrem! Strada Cezar din Timișoara a fost transformată în curte interioară de către clanul Cârpaci. Pe strada din spatele sediui PSD se află o clădirea a cărei poartă se află pe CD Loga, iar fetele clădirii sunt pe două părți. Viceprimarul Stoia susține că poarta respectivă a fost pusă ilegal de romi pe domeniul public, iar acum aceștia cer in instanță ieșire către Parcul Copiilor.

“Ei practic au închis strada, vor o stradă exclusivistă, să aibă doar ei acces. Clădirea al cărui propietar era numitul PIPI, adică Vladimir Cârpaci. Acolo există o poartă, care s-a închis, acolo omul are două feţe ale clădirii la două străzi,. El cere în cadrul unui proces ieşire la cele două străzi, la strada Cezar şi la str. Gheorghiu fosta Petre Carp care la rândul ei străbătea parcul. Ei pornesc de la o chichiţă ca să ajungă la redeschiderea străzii”, explică viceprimarul Traian Stoia.

Instanța a amânat momentan cerearea clanului Cârpaci, iar problema urmează să se decidă în luna septembrie a acestui an la Tribunal.

Dar monopolizarea orașului de către romii din clanul Cărpaci nu se încheie aici. Aceștia sunt în discuții foarte avansate și curând ar putea intra în posesia lor și clădirea Centrului Cultural Francez și clădirea Clinicii de Balneologie. Traian Stoia suspectează că tiganii sunt ajutați de cineva din interiorul Primăriei.

“Oamenii aștia sunt bine consiliați, bine sfătuiți și au informații direct de la sursă”, a punctate viceprimarul Traian Stoia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*