Ultimele stiri

Clanul Cârpaci s-a ales cu dosar penal în cazul cumpărării capelei Kimmel

Traian Stoia

Capela Kimmel aflată în Cimitirul din Calea Buziaşului este iar pe lista de priorități a Primăriei. Municipalitatea ar fi dorit ca aceasta să fie pe lista monumentelor istorice ale orașului, dar îi urmă cu câteva luni, autorităţile anunţau că a fost ocupată ilegal de Clanul Cârpaci. Atunci reprezentanții Primăriei au sesizat Poliția Timiș cu privire la această problemă, iar rezultatele încep să apară.

„Am primit vești bune de la Poliția Județului Timiș. În urma unei sesizări pe care am făcut-o în 04.04.2014 și trimisă spre soluționare către IPJ Timiș Investigații Criminale. S-au solicitat verificări cu privire la înstrăinarea capelei funerare Kimmel, construită în 1850 de căre Ziegler Maria, către Cârpaci Trifu, în 2006. Petiția a fost trecută la dosar pena,l întrucât cele semnalate constituie o infracțiune care intră sub incidența Codului Penal”, a spus viceprimarul Traian Stoia.

Clanul Cârpaci s-a ales cu dosar penal pentru modalitatea în care a ocupat această capelă, iar Stoia susține că așteaptă ca problema să se soluționeze cât mai repede.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*