Clătite cu brânză şi spanac
Ingrediente pentru clătite cu brânză şi spanac:
2 ouă
1 pahar cu lapte
1 ceaşcă de făină
ulei
Pentru umplutură:
200 g brânză de vaci bine scursă
2 linguri cu smântână
1 legătură ceapă verde
300 g spanac
câteva frunze de leurdă
sare
piper
2 roşii
Mod de preparare pentru clătite cu brânză şi spanac:
Ingredientele de clătite se amestecă şi se coc 10 clătite mai grosuţe. Pentru umplutură se fărâmiţează brânza foarte bine, se amestecă cu smântâna, ceapa tocată mărunt, spanacul şi leurda tăiate fâşii late. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se umplu clătitele. Se taie clătitele în trei şi bucăţile se aşază într-un vas care rezistă la cuptor. Se pun şi roşiile tăiate cubuleţe şi se dau la cuptor pentru 10 minute, scrie Click.
Scrie un comentariu