Ultimele stiri

Claudiu Ilaș, noul director al Muzeului Banatului

Muzeul Banatului și Muzeul Satului Bănățean au alți directori. Fostul director al Muzeului Satului Bănățean, Claudiu Ilaș, este noul director al Muzeului Banatului. Dan Radosav va fi numit interimar la Muzeul Satului Bănăţean, urmând să se organizeze concurs în următoarea perioadă.

Fostul director al Muzeului Banatului, Dan Leopold Ciubotaru, a demisionat de la 1 mai din această funcție, iar interimatul a fost asigurat în ultima perioadă de consilierul președintelui CJ Timis, Dan Radosav.

„Vreau să-i mulţumesc domnului Radosav. Cu acordul dumneavoastră o să-l trecem în partea cealaltă pe Dănuţ, pentru că a început să înveţe. Vreau să-i mulţumesc pentru că în perioada în care a fost acolo a avut o activitate foarte bună”, a spus Titu Bojin.

”Primul proiect este finalizarea consolidării Castelului Huniade și trecerea la etapa a doua de renovare. Al doilea proiect este revitalizarea Bastionului și bineînțeles prin expozițiile care se vor face în Bastion, sperăm să contribuim la candidatura Timișoarei ca și Capitală Culturală Europeană”, a spus Ilaș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*