Ultimele stiri

Clinica de Dermatologie, mutată din centrul Timişoarei, a fost inaugurată. Cum arată saloanele în care bolnavii vor fi internaţi FOTO

clinica dermatologie

Clinica de Dermatologie a Spitalului Municipal Timişoara nu va mai funcţiona în clădirea de pe strada pietonală Mărăşeşti, ci într-un alt imobil din Complexul Studenţesc. Aproape 2,5 milioane de euro au fost investiţi din bugetul Primăriei Timişoara în amenajarea noii locaţii, dar şi în achiziţionarea de echipamente medicale.

Astăzi, primarul Nicolae Robu, viceprimarul Dan Diaconu şi Octavian Mazilu, directorul Spitalului Municipal Timişoara, au tăiat panglica noii Clinici de Dermatologie. Aceasta va fi mutată în locaţia de pe strada Daliei în cel mult câteva săptămâni, potrivit primarului Robu.

Asta pentru că se aşteaptă sosirea aparatelor medicale cumpărate. Clinica are două lifturi. În Policlinica 3, care va funcţiona la parter şi o parte din etajul I, va avea opt cabinete medicale, la etajul II şi III se află saloanele pentru pacienţi. Iar la ultimul etaj, farmacia, o cameră de carantină şi mai multe laboratoare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*