Ultimele stiri

Clinica de Oftalmologie a fost renovată … la exterior

Oftalmologie

Ce conteză interiorul, dacă exteriorul arată bine? În plin concediul primarului Nicolae Robu, care nu a renunțat la o ieșire în teren nici măcar în mijlocul vacanței sale, Clinica de Oftalmologie din Timișoara s-a bucurat de o inaugurare! Este vorba despre exteriorul clădirii , proaspăt renovat. Deși interiorul arată jalnic, momentan reparații au fost făcute doar la partea exterioară a imobilului.

„Până în urmă cu aproximativ jumătate de an, clădirea arăta jalnic. De la acoperiş până la zidăria exterioară şi tâmplăria pe care o avea. Acum suntem bucuroși de noul aspect al acestei clădiri de o mare importanță pentru că ea servește Clinicii de Oftalmologie, dar este și amplasată chiar în centrul orașului. Remarcăm un acoperiş nou, remarcăm culori pastelate, cum ne dorim să fie pe clădirile oraşului nostru”, a declarat Nicolae Robu.

Robu spune că și interiorul clădirii ar avea nevoie de reparații, chiar dacă nu tot arată jalnic

„Vom face lucrări și la interior, dar nu tot interiorul arată jalnic. Există și o parte a clinicii care necesită lucrări și, fără îndoială, vom reveni și acolo”, a mai spus Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*