Ultimele stiri

Clipurile filmate la Timișoara care cu siguranță te vor face să mergi la vot duminică VIDEO

filmulet

Reprezentanții Fundației Județene pentru Tineret Timiș s-au gândit la o metodă de-a dreptul interesantă pentru a-i convinge pe tineri să vină la vot duminică, 16 noiembrie, când are loc turul doi al alegerilor prezidențiale.

Astfel, au fost realizate două clipuri, care au fost filmate la Timișoara, în care personajul principal este un mafiot, interpretat de un actor, care îi îndeamnă pe tineri și pe studenți să stea acasă duminic, să nu voteze pentru că „șefu” a aranjat tot.

„Ce v-am zis că la vot o să iasă el fără nicio problemă. Așa că voi stați liniștiți, mă. Am sunat unde trebuie și totul o să fie bine, da? Băi, stați mă acasă, nu trebuie să ieșiți la vot. Ce treabă aveți voi cu politica, mă? Mergeți la o bere, mă, cu prietenii. Bă, ai înțeles? Bă, fii atent, șefu, el are grijă de viitorul vostru, ok?”, spune mafiotul într-un din videoclipuri.

Clipurile au fost filmate în cadrul campaniei „Contăm, deci VOTăm” de instigare a participării tinerilor la vot, care este inspirată din campania cu același nume inițiată de Consiliul Național al Tinerilor din Moldova.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*