Ultimele stiri

Clubul Național Țărănist, avertizare către PNȚCD: Nu mergeți la întâlnirea cu Traian Băsescu

Membrii PNȚCD Timiș au fost invitați la întâlnirea regională a partidului Mișcarea Populară, întâlnire la care va fi prezent și fostul președinte al României, Traian Băsescu. Deși cel mai sigur aceștia vor avea reprezentanți în sală, Clubul Național Țărănist trage un semnal de alarmă.

Mai exact, Clubul Național Țărănist le cere membrilor PNȚCD Timiș să nu se implice în activitățile organizate de PMP în data de 21 martie, atunci când la Timișoara se vor strânge zeci de reprezentanți din Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Timiș și de la nivel național.

„Solicităm colegilor din PNŢCD să nu participe la lucrările întrunirii regionale şi ale Colegiului Naţional al Partidului Mişcarea Populară. Aşa-zisa alianţă dintre PNŢCD şi PMP parafată de Aurelian Pavelescu nu reprezintă voinţa membrilor PNŢCD şi nu face decât deservicii partidului lui Maniu, Mihalache şi Coposu prin asocierea cu un grup de interese construit în jurul Elenei Udrea şi a fostului preşedinte Traian Băsescu”, au transmis cei de la Clubul Național Țărănist.

Mai mult, foștii țărăniști le cer colegilor mai tineri să “nu permită accesul în sediul partidului lui Traian Băsescu şi să acţioneze în spiritul reunificării PNŢCD, în dauna unei alianţe care nu poate aduce decât scoaterea definitivă de pe scena politică românească a PNŢCD în beneficiul unor personaje care nu au nimic în comun cu tradiţia şi istoria acestui partid”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*