Ultimele stiri

Cluburile Studenţeşti Liberale au organizat Şcoala Politică „Avram Imbroane”, ediţia I, la Buziaş

În perioada 27–29 martie a.c., Cluburile Studenţeşti Liberale, organizaţia de studenţi a Partidului Naţional Liberal, în coordonare cu filiala locală CSL Timiş, au organizat, la Buziaş, Şcoala Politică  „Avram Imbroane”, unde au fost prezenţi peste 100 de studenţi liberali. De asemenea, sâmbătă, 28 martie a.c., liderii studenţilor liberali din ţară s-au reunite în şedinţa Biroului Politic Naţional al CSL.

Printre invitaţii în cadrul şcolii politice s-au numărat Ben–Oni Ardelean, senator PNL de Timiş, Horia Cristian, deputat PNL de Timiş, Nicolae Robu, primarul oraşului Timişoara, Marian Constantin Vasile, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Dan Diaconu, viceprimar al Timişoarei.

Cu ocazia desfăşurării acestei şcoli politice, membri ai Cluburilor Studenţeşti Liberale din toate judeţele ţării au avut şansa de a participa la cursuri de training interactive privind public speaking-ul, susţinute de Leontin Gheorghe, Sorin Predescu şi Adrian Colhon.

„Comunicarea reprezintă o component esențială în parcursul fiecărui student care dorește să se împlice în politică. Indiferent că vorbim despre etapele elaborării unui discurs, despre limbaj verbal și non-verbal, despre tipuri de audiențe sau despre diferite tactici, fiecare tânăr politician trebuie să cunoască aceste noțiuni și să le implementeze treptat. Modalitatea prin care transmitem mesajele ne descrie pe fiecare dintre noi, iar tinerii și studenții se confruntă, de multe ori, cu provocări și mai mari, în contextual în care există o lipsă de interes pentru mediul politic în rândul tinerilor din România”, a declarat Claudia Benchescu, preşedintele Cluburilor Studenţeşti Liberale.

csl buzias1 csl buzias3

Nicolae Robu, copreşedintele PNL Timiş şi primar al Timişoarei, le-a spus tinerilor liberali prezenţi la Buziaş: „Meritocraţia este singurul mod în care se poate face o politică sănătoasă în România. Există prea multe exemple de oameni politici necinstiţi, pătaţi, care au adus doar deservicii ţării şi politicii româneşti. Vă asigur că Partidul Naţional Liberal face un altfel de politică. Tinerii care muncesc au fost şi vor fi susţinuţi în cadrul PNL. Este momentul să demonstrăm că politica este bazată pe muncă, pe competenţe, pe o apropiere reală de cetăţean şi nevoile lui. Partidul Naţional Liberal este un partid cu tineri valoroşi, care în viitor vor fi primari, consilieri locali sau judeţeni, miniştri, deputaţi sau senatori.”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*