Ultimele stiri

Cluburile Studenţeşti Liberale Timiş caută tineri cu idei. Cum te poţi înscrie

csl

Campanie de recrutare în rândul studenţilor din Timişoara iniţiată de Cluburile Studenţeşti Liberale (CSL) Timiş în data de 1 octombrie.

“Este proiectul pe care Cluburile Studenţeşti Liberale Timiş îl desfăşoară la începutul anului universitar pentru că dorim să informăm studenţii despre proiectele din perioada următoare şi despre impactul pe care îl pot avea ei asupra vieţii studenţilor din Timişoara. Avem un calendar plin de activităţi şi suntem dispuşi să implementăm şi proiecte noi. Orice student care doreşte să îşi pună în aplicate ideile bune legate de mediul studenţesc este aşteptat în fiecare marţi, de la ora 20.00, la şedinţa noastră care are loc la sediul PNL Timiş din Piaţa Unirii (str. Gheorghe Lazăr nr.1)”, a detaliat Eugen Grigoroiu, preşedintele studenţilor liberali din Timiş.

La şedinţa CSL din capitală au participat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, vicepreşedintele liberal Florin Alexe şi copreşedintele Tineretului Naţional Liberal Costel Alexe, care s-au adresat celor prezenţi la eveniment, arătându-şi susţinerea pentru studenţii şi tinerii Partidului Naţional Liberal. “Am susţinut şi promovat dintotdeauna tinerii, cu atât mai mult când a fost vorba despre iniţiativele acestora de reformare din interiorul partidului. Aştept generaţiile următoare de lideri, în care am încredere că vor menţine sau chiar îmbunătăţi imaginea acestui partid. Vreau ca Partidul Naţional Liberal să fie asociat ca partid al tinerilor în România, al tinerilor de valoare, care sunt bine pregătiţi în orice moment pentru a fi în slujba cetăţeanului”, a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*