Ultimele stiri

Co-președintele PNL Alina Gorghiu vine la Timișoara. Care este motivul?

Rolul femeilor în politică a devenit esențial, pe fondul provocărilor existente, iar prezența doamnelor în această lume preponderentă a bărbaților poate aduce un plus de profesionalism şi eleganță. Tocamai de aceea PNL Timiș pregătește un eveniment inedit.

Mai exact, sediul filialei va găzdui o dezbatere centrată pe rolul femeilor în politică, în data de 14 martie 2015, sâmbătă, cu începere de la ora 14,00. Scopul dezbaterii “Femeia de succes în politică. Exemple de urmat” este activarea unui număr mai mare al doamnelor în acest domeniu, precum și a creșterii calității politicilor prestate de acestea. La eveniment vor împărtăși din experiențele proprii în lumea politicii românești dna Alina Gorghiu, co-președinte al Partidului Național Liberal, precum și doamnele parlamentar PNL Claudia Boghicevici, Valeria Schelean și Carmen Hărău.

Câteva întrebări esențiale își vor găsi răspunsul la întâlnirea de la Timișoara: “Cum să construim o carieră politică de succes ?”, “Care sunt obstacolele întâlnite și cum pot fi ele depășite?”, “Ce calități trebuie să posede o femeie politician?”, “Ce conduită să adopte femeile în politică?”. Obiectivele organizării acestui eveniment sunt atragerea mai multor femei în politica de primă linie, creșterea participării femeilor la acțiuni politice și încurajarea doamnelor să candideze la funcții politice de conducere.

La evenimentul organizat de Daniela Mariş, consilier al Senatorului PNL Ben-Oni Ardelean vor lua parte și liderii PNL Timiș, Nicolae Robu și Dan Popa, precum și europarlamentarul Cristian Bușoi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*