Ultimele stiri

Co-președintele PNL Dan Popa ar alege Parlamentul în detrimentul Consiliului Județean

Dan Popa

În plin proces de fuziune și după câștigarea alegerilor prezidențiale de către PNL, formațiunea are planuri mari. Cel puțin în Timiș. Aici, liderii liberali visează la obținerea conducerii la Consiliului Județean Timiș, dar și la câștigarea a 50% dintre primăriile din județ. O spune chiar Dan Popa, co-președintele PNL Timiș.

În ceea ce îl privește pe el însuși, Popa are aspirații mult mai înalte, totuși. Mai exact, democrat liberalul, care are în spate zeci de ani de politică nu s-ar limita la funcția de președinte al CJ Timiș, și ar dori să ajungă parlamentar.

„Eu fac politică de mulți ani, e adevărat, dar nu am dorit de foarte multe ori să ajung atât de sus. Dar, pentru că s-a întâmplat această alegere a mea ca președinte, cei care m-au votat și cu care lucrez m-au întrebat ce am de gând să fac. Dacă în următoarea perioadă vom negocia cu colegii noștri viitorul, intenția mea se îndreaptă spre zona parlamentară. Nu mă îndrept spre zona Consiliului Județean pentru că mi se pare, ca în condițiile în care noi suntem buni în sondaje, să dăm această șansă unuia care are o vârstă mult mai bună”, a declarat într-o conferință de presă Dan Popa.

Până atunci însă, Popa se „va bate” cu celălalt co-președinte al PNL Timiș, Nicolae Robu, pentru funcția de președinte al formațiunii pe care acum o conduc cot la cot. Vă reamintim că democrat-liberalul și-a anunțat intenția de a candida împotriva prietenului său Nicolae Robu pentru funcția de șef al formațiunii atunci când procesul de fuziune o va cere.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*