Ultimele stiri

Co-președintele PNL Dan Popa nu este același cu Dan Popa anchetat de DIICOT

Dan Popa

Co-președintele PNL Timiș Dan Popa ia poziție după ce într-o publicație timișoreană a apărut un articol prin care era defăimat, spune el. Mai exact, în articolul respectiv liderul PNL a fost acuzat că este anchetat de DIICOT. Nimic mai neadevărat, spune liberalul, în dosarul respectiv fiind urmărit un cu totul alt Dan Popa.

„Am cerut avocaților mei să ceară un document de la DIICOT care să dovedească că nu e vorba despre mine. Eu cred că a fost instigat (n.r. cel ce a scris articolul), dar eu mă simt dator să spun că nu este vorba despre mine”, a explicat co-președintele PNL.

Liberalul s-a arătat deranjat de faptul că imaginea partidului pe care îl conduce a fost afectată de informația apărută în presă și spune că articolul l-a afectat atât pe el personal, cât și pe colegii de formațiune.

„Nu mi-a căzut bine, că nu sunt eu persoana în cauză. Noi am făcut un statut prin care cei ce au dosar, își pierd funcțiile. (…)Colegii mei au început să șușotească. A reușit să ne stropească cu puțin rahat și pe mine și pe ei”, a mai spus Popa.

1 Commentariu pe Co-președintele PNL Dan Popa nu este același cu Dan Popa anchetat de DIICOT

  1. Dar de ce a dat dezmintirea abia acum? Sa nu se mai mire atunci de ce au zis colegii…

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*