Ultimele stiri

Cod cu salată de linte

cod cu salata de linte

Ingrediente

2 bucăţi file de cod
150 g linte verde înmuiată 40 de minute
2 căţei de usturoi, mărunt tocaţi
1 ceapă mică, tăiată mărunt
un pahar mic cu iaurt slab
ulei de măsline
1 bucată praz
mărar
1 morcov

Mod de preparare

Ceapa şi usturoiul se înmoaie în ulei şi apoi se adaugă lintea scursă de apa în care a stat. Se lasă un minut să se călească împreună, după care se toarnă apă şi se lasă la fiert. La jumătatea fierberii se adaugă şi morcovul tăiat cubuleţe.

Peştele se frige în ulei şi apoi se scoate pe şerveţele care să absoarbă grăsimea şi în acelaşi ulei se pune prazul tăiat bucăţi de 3-4 cm. Se lasă un pic să se călească.

Lintea fiartă şi morcovul se amestecă cu iaurt, se potriveşte gustul de sare şi se aduce la masă presărat cu mărar fin tocat, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*