Ultimele stiri

Colaci cu gem

colaci cu gem

Ingrediente

1/2 cană unt, moale
100 g brânză de vaci sau cremă de brânză, moale
1 1/4 cană făină
1/4 cană gem(de care vrei)
1/4 cană zahăr pudră

Mod de preparare

Bate untul şi crema de brânză sau brânza de vaci într-un bol până când se înmoaie bine şi este pufoasă. Adaugă făina treptat şi mixează bine de fiecare dată.

Rulează aluatul într-o foaie subţire pe o suprafaţă dată cu făină. Decupează cercuri, cu ce diametru vrei. Pune în centru fiecărui cerc din cantitatea de gem. Împachetează ca în poză, apăsând bine fiecare cerc pe margine.

Pune pe o foaie de copt unsă cu grăsime. Lasă la cuptorul încins în prealabil cam 15 minute. Presară zahăr pudră pe deasupra, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*