Ultimele stiri

Colecționarii de mașini de epocă, invitați la “Retroparada Primăverii”, la Timișoara

masini de epoca

Pentru al treilea an consecutiv, în centrul orașului de pe Bega sunt expuse cele mai valoroase mașini de epocă. “Retroparada Primăverii” are loc în data de 12 aprilie și este organizată de către Retromobil Club România.

Colecționarii bijuteriilor pe două sau patru roți mai au la dispoziție aproape două săptămâni să se înscrie la eveniment, până pe 10 aprilie, astfel încât să își poată expune mașinile extrem de valoroase în Piața Victoriei din Timișoara.

Timișorenii vor avea la dispoziție câteva ore să le admire, apoi vehiculele istorice vor putea fi admirate circulând pe străzile orașului, în cadrul unei tradiționale parade.

Evenimentul se va desfășura simultan în 16 orașe din țară, printre care și Timișoara, fiind așteptați în jur de 250 de colecționari de mașini de epocă.

Retroparada Primăverii are loc sâmbătă, 12 aprilie, între orele 10.00 – 12.30 în Piața Victoriei, iar de la ora 12.30 va urma o paradă a exponatelor expuse pe traseul Piața Victoriei – Piața Maria – Bd. 16 Decembrie – Calea Șagului – Bd. Liviu Rebreanu – Castel Royal Moșnița Nouă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*