Ultimele stiri

Colegiul Național Bănățean aduce cea mai importantă ofertă educațională, la Târgul Liceelor Timișene

Reprezentanții Colegiului Național Bănățean anunță că vor fi prezenți la Târgul Liceelor Timișene, eveniment care se va desfășura la Casa Tineretului în data de 29 aprilie. Evenimentul reprezintă cea mai importantă manifestare dedicată elevilor aflați în ultimii ani de studiu ai ciclului gimnazial.

Colegiul Naţional Bănăţean are amenajat un stand propriu în incinta Casei Tineretului, în care actualii elevi ai unităţii de învăţământ le vor prezenta celor care aspiră să înveţe într-una din şcolile de elită ale Timişului toate informaţiile legate de oferta educaţională proprie şi infrastructura liceului, dar şi avantaje pe care le au, nu doar din punct de vedere educaţional, ci si motivaţional, dacă vor alege să devină parte a unui mari familii, cea a elevilor, profesorilor si absolvenţilor Colegiului Național Bănățean.
În cadrul ofertei educaţionale un aspect de noutate este reprezentat de clasele dezvoltate în parteneriat cu Universitatea de Vest din Timişoara, în care se vor implementa noi metode de inovaţie si creativitate în învăţământ, pentru a demonstra necesitatea unei vizuni coerente în demersul didactic, dar şi importanţa realizării unor parteneriate între instituţiile furnizoare de educaţie.

“ Am încredere că cei care vor vizita standul nostru se vor convinge că CNB reprezintă un punct de plecare extrem de important pentru un viitor pe care şi-l pot clădi pe o baza temeinică, pentru îndeplinirea aspiraţiilor fiecăruia”, spune Sorin Ionescu, directorul Colegiului Naţional Bănăţean.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*