Ultimele stiri

Colegiul Naţional Bănăţean şi-a deschis porţile pentru elevi: Festivitatea de început de an şcolar, transmisă live pe Internet FOTO

colegiul national banatean

Mii de oameni au luat cu asalt, în această dimineaţă, curtea Colegiului Naţional Bănăţean, unde a avut loc festivitatea de deschidere a noului an şcolar. La eveniment au participat elevi, părinţi, profesori, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, printre care primarul Nicolae Robu sau preşedintele CJ Timiş, Titu Bojin. În premieră regională, festivitatea a fost transmisă live pe Internet.

„Vă adresez îndemnul să fiţi cuminţi, silitori, să ascultaţi de profesori şi părinţi, să vă bucuraţi de tot ce vă oferă poziţia voastră de elevi. Sunt fericit şi pentru că aseară echipa noastră de fotbal, Poli Timişoara, a reputat o victorie extraordinară şi a bătut pe Steaua. Timişoara este oraşul performanţelor, echipa de rugby a câştigat prima Cupă a Regelui”, a le-a spus elevilor Nicolae Robu.

Înainte ca fiecare elev să păşească în clase, participanţii la festivitatea de deschidere au avut parte şi de un moment artistic, susţinut de patru elevi ai şcoli, care au dansat.

Foto: Constantin Duma

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*