Ultimele stiri

Colterm, mai aproape cu informații de timișoreni pe Facebook!

Colterm informează timișorenii despre ultimele noutăți în ceea ce privește furnizarea serviciilor de alimentare cu energie termică și apă caldă din municipiul Timișoara și pe rețeaua de socializare Facebook.

Începând cu data de 26 iunie 2014, în fiecare zi de joi a săptămânii, Colterm S.A. oferă consultaţii juridice de specialitate gratuite tuturor abonaţilor săi. Programul de consultaţii se va desfăşura între orele 14.00-17.00, la sediul situat pe strada Piatra Craiului nr. 3, iar înscrierile se pot face de luni până miercuri, în intervalul orar 08.00-14.00.

Colterm SA Timişoara a fost înfiinţată în 2004 prin Hotărâre de Consiliu Local, prin reorganizarea a două societăţi: TERMOCET 2002, gestionara centralelor şi a reţelei primare de termoficare şi CALOR, gestionara reţelei secundare, a punctelor termice şi a centralelor de cartier.

Vă amintim că după o analiză a activității Colterm pe anul 2013, consilierul local PNL Ciprian Jichici a cerut demiterea directorului general al societății de termoficare, Petrică Pampu. Motivul pentru care alesul a cerut demiterea conducerii Colterm a fost din cauza nejustificării cheltuielilor salariale.

În luna mai Petrica Pampu a fost demis din funcție, iar în locul lui a fost numit directorul comercial, Mircea Cristian.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*