Ultimele stiri

Colterm se pregătește să bage căldura în apartamentele timișorenilor

Colterm

În vederea pregătirii sezonului de încălzire 2014-2015, Colterm anunţă că începând cu data de 17 septembrie se vor efectua probele la rece, pentru ca în funcţie de temperaturile exterioare, începând cu data de 1 octombrie, să se poată furniza încălzire. Probele de presiune la rece se vor realiza etapizat, în diferite zone ale orașului, în funcție de finalizarea lucrărilor pregătitoare pentru sezonul de încălzire 2014-2015.

„Rugăm pe această cale asociaţiile de proprietari şi ceilalţi utilizatori să deschidă vanele de branşament, iar locatarii care lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă atât pentru ei cât şi pentru vecini şi să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor”, transmit reprezentanții Colterm.

De asemenea, timișorenii sunt rugați să anunțe dispeceratul Colterm (tel. 0256.494.133) eventualele probleme apărute la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistențe distruse, contor inundat etc.) pentru a se putea interveni operativ în soluționarea lor, înaintea începerii sezonului de încălzire.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*