Ultimele stiri

Comedie neagră despre accidente, răni și…dragoste, la Electric Theatre din Timișoara

spectacol de teatru

Electric Theatre își continuă activitatea cu o serie de spectacole găzduite prin parteneriat cu Asociația ProDrama. Primul dintre acestea, jucat în luna mai, se numește “Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă”, de Rajiv Joseph, în regia lui Ryan Whinnem, la care timișorenii sunt invitați sâmbătă, 10 mai, de la ora 21.00.

„Accidente înspăimântătoare pe terenul de joacă” spune povestea lui Doug (Tudor Aaron Istodor) şi Kayleen (Simona Cuciurianu) pe parcursul a 30 de ani de viaţă, din copilărie până la vârsta de 38 de ani. Relația dintre ei este urmărită într-un stil tragicomic din perspectiva rănilor care îi aduc, periodic, împreună, uniţi într-un mod unic şi de neînţeles pentru restul lumii.

Dramaturgul Rajiv Joseph construieşte o poveste convingătoare, neconvențională, despre natura viscerală a iubirii (ne)împărtăşite. Salturile temporale succesive dintre scene dezvăluie spectatorului frânturi din relația dintre Doug şi Kayleen, în timp ce aceștia se apropie unul de celălalt sau se distrug reciproc prin răni reale şi imaginare. Piesa, prezentată la Godot în premieră pe țară, explorează cu umor harta relațiilor interumane, presărată cu ochi vineți, răni infectate și idragoste.

Biletul de intrare costă 25 de lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*