Ultimele stiri

Compania azeră de petrol SOCAR deschide o benzinărie în judeţul Timiş

O staţie de alimentare va fi deschisă în judeţul Timiş de către SOCAR, astăzi. Compania azeră de petrol a investit două milioane de euro în benzinăria care va fi inaugurată în judeţul nostru, dar şi pentru o staţie de alimentare la Oradea.

 
Astfel, SOCAR ajunge la o reţea de 27 de benzinării în România. În judeţul Timiş, staţia este localizată în zona Dumbrăviţa DJ 691 Km 5 + 720, iar la Oradea, pe Calea Clujului, fiind cea de-a treia staţie SOCAR din judeţul Bihor şi a doua din oraş. Lansarea celor două benzinării, astăzi, vine după ce săptămâna trecută, SOCAR a deschis pe piaţa din ţara noastră alte cinci staţii de alimentare.

 
„Am început anul cu multe învestiţii finalizate şi suntem pe cale să mărim şi mai mult reţeaua SOCAR. Suntem în plină construcţie cu noi staţii în oraşele Bacău, Cluj, Sibiu, Arad, Bistriţa şi Iaşi. De asemenea, suntem concentraţi să redimensionăm reţeaua SOCAR în centre în care suntem deja prezenţi, cum este cazul Capitalei. Inclusiv în Oradea şi în Timişoara avem în plan noi benzinării”, a declarat Hamza Karimov, directorul executiv Socar România.

 
Compania azeră de petrol SOCAR vrea să ajungă la o reţea de 35 de benzinării în România, până la sfârşitul acestui an.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*