Ultimele stiri

Compania Frigoglass își relochează producția din Turcia la fabrica din Timișoara

Compania Frigoglass a anunțat integrarea unității de producție din Turcia în fabrica pe care o deține la Timișoara, cea mai importantă din Europa. Ca urmare a acestui proces, fabrica din Turcia își va înceta operațiunile până la sfârșitul lui 2014. Prin consolidarea operațiunilor din Europa, grupul Frigoglass își va îmbunătăți semnificativ structura costurilor și își va întări competitivitatea pe termen lung, scrie revistabiz.ro.

Frigoglass, una dintre cele mai importante companii pe piata ambalajelor din sticla si a sistemelor de stocare la rece a bauturilor, va muta liniile de productie de la fabrica din Silivri, Turcia, la unitatea pe care o detine la Timisoara, mai precis la Parta.

“Integrarea operațiunilor din Turcia în cadrul fabricii din România este un pas important pentru Frigoglass. Va genera economii importante, va îmbunătăți absorbția costurilor în general și va reduce complexitatea operațiunilor noastre din Europa”, a spus Torsten Tuerling, Chief Executive Officer Frigoglass, scrie aceeași sursă.

Frigoglass este partener strategic al companiilor de băuturi la nivel mondial. Este lider global în domeniul Ice Cold Merchandiser (ICM) și principalul furnizor de ambalaje din sticlă pe piețele în creștere din Africa de Vest.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*