Ultimele stiri

Competiție de un milion de euro pentru școlile din Timișoara. Ce anunț a făcut viceprimarul Dan Diaconu la Liceul „Grigore Moisil” FOTO

liceul grigore moisil

Vești extraordinare aduse de reprezentanții Primăriei Timișoara în prima zi de școală. Municipalitatea anunță că va organiza o competiție între școlile din oraș, în cadrul căreia cea mai performantă unitate de învățământ poate câștiga un milion de euro.

Anunțul a fost făcut în această dimineață, la Liceul „Grigore Moisil” din Timișoara, de către viceprimarul Dan Diaconu. „Vreau să vă anunț de cea mai importantă competiție școlară pe care o vom organiza anul acesta, e competiția de 1 milion de euro, competiția între școlile din Timișoara bazată de performanțe, pe indicatori, bazată pe tot ceea ce se poate măsura din punct de vedere al performanței școlare, iar cei care vor câștiga această competiție la finalul anului viitor vor avea avea la dispoziție această sumă din partea Primăriei Timișoara pentru construcții de noi corpuri, pentru dotări, pentru prime pentru profesori. Cred că merită acest anunț să fie făcut aici și sunt convins că vă veți număra pentru cei care care pot să câștige această competiție în acest an școlar”, a declarat Dan Diaconu, în cadrul festivității de deschidere a noului an școlar de la Liceul Grigore Moisil.

le-a spus Dan Diaconu copiilor prezenți la deschiderea anului școlar de la Liceul Grigore Moisil din Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*