Ultimele stiri

Comuna timișeană Dumbrăvița, cea mai bogată din Româia

Dumbravita

Cornul abundenței, într-o comună din județul Timiș! Localnicii din Dumbrăvița nu au auzit de criză, iar unii dintre ei chiar au ajuns milionari în Top 300. Comuna este într-o continuă dezvoltare, are clădiri de birouri și post de televiziune propriu. Nu este de mirare că a devenit un adevărat magnet pentru oameni și, drept dovadă, populația a ajuns de 4 ori mai mare decât acum 7 ani. Comuna, situată la doar câțiva kilometri de Timișoara, are zeci de firme mari, cu sedii impozante și hale imense de producție. Pe lângă afaceriști, în zonă și-au construit case și orășenii, pentru a fi departe de aglomerația urbană.

„Cel puțin de la mine se vedea câmpul. Acum nu se mai vede! Cel puțin în fața mea vreo cinci- șase case s-au facut, în stânga tot la fel, pe partea cealaltă a străzii tot la fel.”, spune un localnic.

Expansiunea imobiliară și investițiile îndrăznețe au transformat rapid zona în cea mai bogată din România. Ultimul proiect pus în practică este o sală polivalentă pentru competiții sportive în care s-a investit un milion de euro. Însă, cum nimic nu e perfect în lumea asta, drumurile din Dumbrăvița cam lasă de dorit. Citește mai multe AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*