Ultimele stiri

Concert BELO (Haiti) in cadrul lunii Francofoniei

In luna martie sarbatorim mai mult ca niciodată FRANCOFONIA si valorile acesteia (schimburi şi intersectări culturale, libertate, solidaritate, toleranţă într-o lume pluralistă şi deschisă).
La 20 martie 1970 a luat ființă agenția care a devenit ulterior Organizația Internațională a Francofoniei (OIF), o instituție de sprijin pentru francofoni, de promovare a limbii franceze și a relațiilor de cooperare între cele 80 de State și Guverne membre OIF printre care și România. Din acel moment în 20 martie întreaga lume sărbătorește „Ziua Internațională a Francofoniei.

In acest context avem placerea de a-l invita pe artistul haitian BELO (Murat Jean Belony) și trupa sa, un veritabil fenomen muzical în Haiti și Caraibe, să încânte publicul din România cu ritmuri de soul, reggae, jazz si ritmuri traditionale haitiene (rara).

BELO va începe turneul în România la Timișoara unde va sustine un concert LUNI, 14 martie, ORA 20 la cafeneaua ZAI APRÈS CAFÉ (Strada Florimund Mercy, nr. 5) de la ora 20.00.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*