Ultimele stiri

Concert caritabil la Timișoara pentru copiii care se luptă cu cancerul

asociatia little people

Asociația Little People România îi invită pe timișoreni, luni, 9 iunie, ora 18.00, la concertul caritabil ,,Aripi pentru un vis”, ce va avea loc în sala Capitol. Intrarea la eveniment se va face pe bază de donații libere. Fondurile strânse în urma acestui concert caritabil vor susține activitatea pe care Asociația Little People o desfășoară în secția de onco-hematologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu” din Timișoara.

Începând din anul 2010, voluntarii asociației sunt  prezenți zilnic alături de copiii și tinerii afectați de cancer internați în spitalul din Timișoara, realizând un program structurat și foarte complex de asistență psiho-socială a pacienților. Donații pentru susținerea acestui eveniment se mai pot realiza și în contul Asociației Little People România, cont RO89 BTRL 0130 1205 9428 89XX, Banca Transilvania, B-dul Eroilor Nr. 36, Cluj-Napoca, cu mențiunea ,,Concert Aripi pentru un vis”.

Concertul va fi susținut de Corul Akord Junior, înființat în primavara anului 2008. Corul are în componență 60 de copii cu vârstele cuprinse între 3 și 15 ani. Repertoriul concertului din 9 iunie cuprinde piese ce au în componența lor lucrări ale marilor compozitori: Mozart, Bach, Brahms, Beethoven precum și piese internaționale cu teme specifice copiilor (jocul, notele muzicale, picurii de ploaie, fluturașul, furnica și greierele).

Cu o experiență de peste 17 ani în programe de suport psihosocial, asociația oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*