Ultimele stiri

Concert de pian în Castelul Nako din Sânnicolau Mare

Primăria Sânnicolau Mare le pregătește o surpriză locuitorilor, și nu numai. Sâmbătă, 9 mai, de la ora 17.00, Sala Mare a Castelului Nako din Sânnicolau Mare va găzdui un nou concert de pian, dedicat memoriei marelui compozitor Bela Bartok, dar și Zilei Europei. Primăria orașului Sânnicolau Mare, alături de Asociația Pro Bartok l-au invitat pe pianistul grec Giorgos Konstantinou să aducă în fața publicului cele mai însemnate fragmente din opera lui Bela Bartok, la celebrarea a 70 de ani de la moartea acestuia.

„Invităm toți iubitorii de muzică bună să vină la Sânnicolau pentru o experiență muzicală promițătoare, cu un artist recunoscut la nivel european. Castelul Nako este un loc special, unde muzica răsună altfel, toți cei care ne-au făcut onoarea să ni se alăture la concertele de pian precedente, au spus că există o anume intimitate a scenei și un contact cu artiștii, care nu poate fi reprodus nici la Timișoara, nici în alte locații”, spune Alexandru Tamaș, președintele Asociației Pro Bartok.

„Am organizat acest concert de Ziua Europei în încercarea de a depăși granița elitelor și a percepției că doar anumiți oameni pot asculta un concert de pian. Purtăm marca Bela Bartok atât în oraș cât și în suflete, este locul în care s-a născut marele compozitor, și sunt sigur că există interes pentru opera sa în rândul sânmiclăușenilor și de ce nu, al iubitorilor de muzică de calitate din Timișoara și împrejurimi” a precizat Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare. Intrarea la concert este gratuită.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*