Ultimele stiri

Concert „în mișcare” pentru timișorenii care vor urca în tramvaiul-restaurant al RATT. De unde va pleca

tramvai-restaurant

Timișorenii sunt așteptați în această după-amiază, de la ora 16.00, la un eveniment special. Este vorba despre un concert susținut în tramvaiul-restaurant al RATT, care se va plimba cu publicul spectator pe străzile Timișoarei.

Concertul live va fi susținut în tramvai, timp de patru ore, de Phaser, ABC și Sean Norvis și are loc în cadrul evenimentelor marca Timland. Accesul publicului este gratuit!

Tramvaiul va pleca din staţia Catedrala Mitropolitană la ora 16:00, 18:50 şi 20:20 va circula pe un traseu de circa o oră jumătate, în trei ture, cu opriri în cele mai importante staţii din oraş, și anume: Catedrala Mitropolitană – Piaţa Sf.Maria – Blvd. Regele Carol I – Gara TM Nord – Blvd. Regele Carol I – Blvd. Dambovita – Transilvania – Drubeta – Piaţa Balcescu – Piaţa Sf.Maria – Piaţa 700 – Piaţa Traian – Prinţul Turcesc – Gara TM Est.

Evenimentul este primul din seria manifestărilor organizate în cadrul Timland Festival, care va avea loc la Timişoara în perioada 3-5 octombrie 2014. Pe durata celor trei zile de festival, timişorenii sunt aşteptaţi la Pădurea Verde – Calea Dorobanţilor nr. 92A, pentru a se bucura împreună de sporturi, jocuri şi concursuri diverse, de muzică bună şi de compania unor invitaţi deosebiţi.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*