Ultimele stiri

Concertul Filarmonicii în Piața Bălcescu schimbă traseul mijloacelor de transport în comun

tramvai-timisoara

În seara de sâmbătă, 14 iunie, se va desfăşura un concert în Piaţa Bălcescu în cadrul Festivalului Artelor. Accesul tramvaielor în piaţă va fi oprit în intervalul 20.00-23.00, motiv pentru care liniile 4 şi 8 vor fi deviate, linia 7 va fi suspendată şi va fi înlocuită cu un autobuz. Tramvaiul 4 va circula din Torontal până la Dâmboviţa şi retur cu oprire în toate staţiile de tramvai de pe traseu. Tramvaiul 8 va circula de la Gara de Nord până în Torontal şi retur cu oprire în toate staţiile.

Tramvaiul 7 va fi suspendat începând cu ora 20.00, iar în locul acestuia va circula la interval de jumătate de oră un autobuz pe traseul Dâmboviţa, Calea Şagului, Ana Ipătescu, V. Hugo, Drubeta, Liviu Rebreanu, Dâmboviţa. Prima plecare a autobuzului este la ora 20.00 din staţia Dâmboviţa.

Pentru asigurarea legăturii între Piaţa Mocioni (Sinaia) şi AEM se introduce un autobuz care va circula din faţă de la biserica din Sinaia, pe bvd. 16 Decembrie, spl. T. Vladimirescu, bvd. Mihai Viteazul, bvd. V. Babeş, str. Cluj, bvd. 1 Decembrie, Banatim, Calea Stan Vidrighin, sensul giratoriu de la AEM. Returul autobuzului va fi pe următorul traseu: AEM, bvd. Iosif Bulbuca, spitalul Judeţean, str. Arieş, st. Cluj, bvd. V. Babeş, bvd. Mihai Viteazul, spl. T. Vladimirescu, bvd. 16 Decembrie, Piaţa Mocioni. Autobuzul va circula la interval de 40 de minute cu prima plecare la ora 20.00 din staţia Piaţa Mocioni (din faţa bisericii din Sinaia).

Circulaţia liniilor 4 şi 8 va fi reluată pe traseul obişnuit începând cu ora 23.00.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*