Ultimele stiri

Concurs cu motoparapante şi simularea dispariţiei unor persoane, organizate în cadrul unui eveniment inedit, în Timiş

parapanta

Eveniment inedit organizat de Primăria Timişoara în parteneriat cu Universitatea de Vest din oraş. Este vorba despre evenimentul Timişoara Paramotor Open 2015, care are loc în perioada 15 – 16 august. Acţiunea va cuprinde atât un concurs aeronautic de aeronave ultrauşoare – clasa motoparapantă, cât şi o amplă acţiune de căutare/salvare cu sprijin aerian, în cazul situaţiilor de urgenţă.

Astfel, duminică, 16 august, între orele 08.00 – 12.00, va fi organizată simularea dispariţiei unor persoane, având ca scop armonizarea activităţilor partenerilor implicaţi în acţiune, viteza de reacţie a partenerilor publici şi privaţi aflaţi pe raza judeţului nostru, precum şi cea a voluntarilor care doresc să acorde sprijin în astfel de situaţii, evenimentul se va desfăşura astfel:

În urma solicitării organelor abilitate, se va organiza operaţiunea de cautare/salvare a unor persoane dispărute. Zona de căutare stabilită de specialişti cuprinde albia râului Timiş pe o distanţă de 10 km, pădurea din proximitatea comunei Giroc (aprox. 20 KmP) şi terenurile agricole din vecinătate. Locul de întâlnire va fi pe albia râului Timiş, după dig şi pădurea Giroc, la orele 07.00.

Mai multe informaţii despre eveniment se găsesc AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*